Siddeplads

Når du rejser med TUI fly er der mulighed for, mod betaling, at reservere visse sæder ombord.
Du kan bestille din favoritplads fra dagen efter, at du har bestilt din rejse hos din rejsearrangør. Dette gælder alle vinterens og sommerens flyrejser.

Årsager forbundet med flyvningens drift og sikkerhed kan i undtagelsesvis tvinge os til at give dig en anden siddeplads end den bestilte. Nogle gange kan andre årsager også medføre, at du ikke får den plads, du har bestilt. Skulle det ske, vil vi gøre alt for, at du får en tilsvarende plads. Hvis det ikke er muligt, kan prisen for dit tilvalg tilbagebetales. Nogen form for kompensation udover tilbagebetalingen af siddepladsprisen tilbydes ikke.

Valget er dit
Hvis din plads ombord ikke er vigtig, behøver du ikke at foretage noget valg. Så sker fordelingen automatisk, og vi forsøger så vidt muligt at placere passagerer på samme bestilling i nærheden af hinanden.

Siddepladser i samme selskab
Vær opmærksom på, at man ikke er garanteret siddepladser ved siden af hinanden på vores flyvninger. For at garantere siddepladser ved siden af hinanden, skal det forudbestilles ved at bestille siddeplads.
For at garantere, at I sidder ved siden af hinanden, anbefaler vi, at I forudbestiller siddepladser. Dette gælder uanset hvilken flyklasse, I har bestilt.

Pladser ved nødudgang
Af sikkerhedsmæssige årsager kan personer med funktionsnedsat tilstand, gravide eller børn under 12 år ikke sidde ved en nødudgang.

Bestil siddeplads
Du kan bestille din favoritplads frem til tre dage inden afrejse.
Bestil din siddeplads online»
• Bestil via telefon på 70 10 10 50.