Check in hos TUIfly Nordic

Indcheckningen åbner mellem 2-3 timer før afgang og lukker 1 time inden afgang. Kom i god tid!

Når du flyver med TUI fly kan du checke ind online eller i lufthavnen.

Check ind online

  • Du kan checke ind online fra 7 dage før afrejse og frem til 15 timers før flyets afgang.
  • Når du checker ind online, får du et boardingkort på din mobiltelefon.
  • Du kan checke ind online, når du skal rejse fra København, Stockholm-Arlanda, Göteborg, Malmø eller Luleå til udvalgte rejsemål.
  • Rejser du til Grækenland, Spanien eller Cypern, kan du desuden checke ind online på hjemrejsen. (Undtagelse: Hvis rejsemålets lufthavn ikke har bagage drop off, skal du checke rejsetaskerne ind på normal vis.)

Tips: Forudbetil siddeplads så du får en bekvem start på ferien. Hvis du har valgt ikke at forudbestille siddeplads får du automatisk tildelt en plads.

Incheckningsautomater
For at slippe for indcheckningskøer kan rejsende med TUI fly benytte indcheckningsautomaterne i lufthavnene Kastrup, Arlanda og Gardemoen. Automaterne findes i indcheckningshallen, ofte i tilslutning til TUI flys indcheckningsskranker og er tydeligt markerede med rejsearrangørens navn.

Ved at indtaste bookingskoden, der findes på rejsedokumenterne, i automaten og følge instruktionerne, checker du nemt dig og dine medrejsende ind.
Automaten udskriver derefter et boardingkort og bagagemærker. Riv først kvitteringen fra bagagemærkerne af og gem dem. Så sætter du bagagemærket fast rundt om rejsetaskens håndtag. Derefter afleveres bagagen ved indcheckningsskrankens Bagage Drop, hvor der foretages en ID-kontrol af samtlige i rejseselskabet.

Batterier
Litiumbatterier, eksterne powerbanks, ekstra/løse batterier, reservebatterier til bærbare computere og E-cigaretter må ligeledes ikke pakkes i den indcheckede bagage og skal pakkes i håndbagagen.