Mad og drikke ombord

Om bord har du mulighed for at købe forskellige drikkevarer og forfriskninger til fordelagtige priser fra vores drikkevogne, der kommer gennem kabinen i løbet af flyvningen

Fra drikkevognene kan du også købe snacks og lettere måltider. På vores flyvninger er måltider om bord et tilvalg, der skal bestilles samtidig med at du bestiller rejsen.

Sådan bestiller du måltider hos TUI:

  • Samtidig med at du bestiller rejsen
  • Under Min side (frem til 7 dage inden afrejse)
  • Via support på telefon 70 10 10 50 (frem til 2 arbejdsdage inden afrejsen)

På vores flyvninger i sommersæsonen serveres enten et koldt eller varmt måltid.
Måltidsbakken er omhyggeligt tilberedt og består af forret, hovedret, brød og en dessert til kaffen/teen. Ved tidlige afgange serveres en kold eller varm morgenmad med brød og kaffe eller te. Alle øvrige måltidsdrikke kan købes om bord.

Desværre tillader vi generelt ikke, at du medbringer din egen mad om bord. Hovedårsagen er at vi så ikke kan garantere sikkerhed og komfort om bord for allergikere. I undtagelsestilfælde; hvis du f.eks. rejser med et spædbarn eller selv er allergiker, er der mulighed for at medbringe egen mad. Mere information til vores allergiske passagerer finder du under "Specialmad".

Da børn mange gange foretrækker mad som frikadeller, cocktailpølser, spaghetti og pandekager, serverer vi på TUI fly specialkomponerede menuer kun for børn (2-11 år).

Vores kabinepersonale serverer først til børnene. Så kan de voksne nå at hjælpe børnene uden at deres egen mad bliver kold.

Man kan ikke forudbestille mad til spædbørn (0-2 år). Hvis du selv vælger at medbringe mad til dit spædbarn, kan vores kabinepersonale hjælpe til med at varme dåser og færdigblandede flasker. Om bord er der ingen mikrobølgeovn.