top
  
transp
transp
Gravid


Afhængigt af hvor langt du er i graviditeten, kan det være nødvendigt at medbringe en lægeerklæring på engelsk på ferien. Som flyselskab kræver vi, at du medbringer en lægeerklæring efter den 28nde graviditetsuge. Vi tillader ikke, at du flyver med os de sidste 4 uger inden termin.

Hvis du ikke har nogen lægeerklæring, kan vi kræve en undersøgelse af dig på rejsemålet. Du skal selv stå for udgifterne, hvis der kræves betaling for undersøgelsen.

Du kan rejse inden for EU til og med 36nde graviditetsuge. For flyrejser, der varer 8 timer eller mere, må du flyve til og med den 34nde graviditetsuge. Vær dog opmærksom på, at hjemrejsen også skal være inden for denne periode. Venter du tvillinger, skal din hjemrejse foregå senest i uge 32.

Vær opmærksom på, at dette er TUIFly Nordics egne regler. Udover dette har hvert enkelt land sine regler. Du bør derfor altid for en sikkerheds skyld søge information hos landets ambassade samt dit forsikringsselskab om, hvad der er gældende på dit rejsemål. Almindelige forsikringsvilkår omfatter ofte kun perioden til og med uge 28, så tal med dit forsikringsselskab inden afrejsen.transptrans
TUI.dk Fakta om TUIfly Ledige job Kontakt os
logga  

© Copyright TUIfly Nordic 2019 power by Ezy